Avoimet työpaikat

Vesihuollon putkiasentaja

Etsimme joukkoomme vesihuollon putkiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaisesti.

Putkiasentaja työskentelee vesihuollon vesi- ja viemäriverkostojen, vedenottamoiden, paineenkorotusasemien, jätevedenpuhdistamoiden ja -pumppaamoiden käyttö- ja huoltotehtävissä. Putkiasentaja korjaa putkirikkoja, vaihtaa vesimittareita ja rakentaa uutta vesihuoltoa. Työtehtävään sisältyy myös vesihuollon varallaolovelvollisuus perehdyttämisjakson jälkeen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vesihuoltoalalle soveltuva ammatillinen koulutus ja B-ajokortti.

Toivomme että sinulla on muutaman vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Arvostamme erilaisten käsi- ja sähkötyökalujen hyvää hallintaa, tietoteknisiä perustaitoja sekä kokemusta kaivantotyöstä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä ja vastuuntuntoista asennetta työhön sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät. Ammattitaitoinen henkilöstö on menestyksen kulmakivi ja tuemme jatkuvaa osaamisen kehittämistä.

Palkkaus määräytyy osittain Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävän viikkotyöaika on 38,75 tuntia.

Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen lähetetään osoitteeseen vesi@ikaalistenvesi.fi. Hakuaika päättyy 8.9.2019 klo 23:00.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ikaalisten Vesi Oy:n toimitusjohtaja Tomi Teuho, puh. 050 585 0022.

Voit tulostaa työpaikkailmoituksen täältä:

Vesihuollon putkiasentaja